#Filmele

Azi vreau să intrăm puțin într-o cu totul și cu totul altă zonă, mai exact în industria filmelor online și nu am putut să nu remarc un site de filme pe care pur și simplu îl iubesc și-l recomand.

Da, este vorba de Movie25 după cum bine vedeți în imaginea alăturată. Ei bine, vreau să intru puțin în detaliu și să luăm câteva aspecte ale acestui site de filme online gratis, precum design-ul, calitatea, cantitatea, actualizările și sper eu mai multe, încă nu m-am decis, însă haideți să intrăm pe site și să vedem despre ce-i vorba.

Movie25.Be este adresa site-ului și o să începem cu aspectul, pentru că el este primul care ne sare în ochi. Avem o nuanță de verde și galben care ies în evidență, iar în rest avem un gri spre negru care învăluie site-ul destul de bine astfel încât este foarte plăcut ochiului.

Structura lui este bine definită, astfel încât observăm atunci când intrăm pe un film că avem mai întâi de toate mici detalii despre film, precum o copertă, genul filmului care de cele mai multe ori reprezintă mai multe categorii, data în care acesta a apărut, conform IMDb, precum și un link către IMDb, iar pe lângă asta, mai avem expusă și calitatea pe care filmul respectiv o are, de regulă sunt actualizate cu calități mai bune de îndată ce acestea apar la liber pe internet.

Mai jos avem și descrierea filmului, pe care eu unul prefer să nu o citesc pentru că nu vreau să-mi fac spoiler atunci când vizionez un film, iar în cele din urmă avem și ceea ce căutăm, link-urile către diferite site-uri ce permit urcarea și rularea fișierelor de tip video, mai exact playerele unde putem noi viziona un film online, iar pe Movie25 găsim din plin link-uri la fiecare film, ceea ce este foarte bine având o grămadă de alternative, eu văd că majoritatea filmelor au 10-15 link-uri.

Să revenim puțin însă și la prima pagină, care este WOW, sunt înnebunit după ea, felul în care sunt aranjate filmele acolo, unele lângă altele și sub altele și tot așa este de-a dreptul o plăcere pentru ochiul meu. Și să nu uit de acel Top 9 de sus, unde sunt prezentate ultimele filme de top ce apar și tot apar și se schimbă constant, dând vizitatorilor ceea ce caută defapt, filme bune de vizionat gratis!

Îmi place că Movie25 nu are reclame multe, vedem doar un mic banner de dimensiunea 468x60 atunci când intrăm pe orice film, în rest nicio porcărie care se deschide de o mie de ori și este extrem de enervantă, ceea ce m-a făcut pe mine să fiu un vizitator fidel al acestui site și să intru cu mare drag pe el ori de câte ori am nevoie să văd un film sau pur și simplu vreau să pierd vremea vizionând ceva de calitate.

Și că tot veni vorba de calitate, care se vede cu ochiul liber! Avem și cantitate, da, sunt o mulțime de filme pe acest site care pot fi vizionate gratis, o mulțime! Nu avem noi timpul necesar să le vizionăm pe toate într-o viață! Sunt atât o mulțime de filme vechi, însă cele noi apar pe bandă rulantă, numai anul trecut au fost peste 1500 de filme scoase, iar anul acesta deja a început și sunt câteva filme în categoria de filme 2015.

Eu unul sunt vizitator fidel al acestui site și voi fi în continuare, și sper să nu văd vreodată că mi se deschid ferestre aiurea cu reclame că l-am și retrogradat și nici că nu-l mai vizitez, însă sper să nu se ajungă acolo și sper să-l vizitez cu mare drag o bună perioadă de timp. Voi ce mai așteptați?