#Căcăcioasele

Nu știu voi, dar mie unuia mi se rupe sufletul când văd tineretul și păsăretul ăsta din ziua de azi debusolat, descurajat și cu slabe speranțe de mai bine pentru viitor. Te întrebi ce poate să te aștepte bun în țara asta, te uiți în jur și încerci să te agăți de ceva și nu găsești.

Bunăoară cele trei puștoaice protestează la modul cel mai inteligent pentru faptul că nu există WC-uri în natură. Că așa e tineretul din ziua de azi, mai apropriat de natură, uneori depășind în inteligență chiar și copacii.

O poză circulă datorită mesajului profund ecologic de sub ea, anume "WC-ul e în spatele nostru, dar e mai frumos în natură". Corect! Foarte corect. Cu o căcare în natură nu se compară mai nimic pe lume! Poate doar un pipi. Conform Constituției Uniunii Europene, maidanez-ul are drepturi mai largi decât omul. Hmmm, asta e din alt film.

Conform Constituției Uniunii Europene omului trebuie să îi fie respectat dreptul sfânt la demnitate. De aceea statul român trebuie să treacă de urgență la săparea unor gropi de aproximativ 45 cm adâncime și 30 cm diametru prin parcuri și păduri, ca să aibă păsăretul unde să se cace artistic.

Pe termen mai lung se pot dezvolta sisteme care să fie mai eficiente și să aducă și un câștig societății. De exemplu doritoarele pot fi încărcate în autobuze și duse la țară unde să afâneze pământurile roditoare ale patriei. Încolonate și respectând un program riguros, totul ar trebui să meargă și să iasă ca uns, și să vezi atunci cât se va face roșia de mare la vară.

Bineînțeles, statul se obligă să angajeze fotografi profesioniști care să imortalizeze momentul, pentru cele care doresc să sharuiască experiența cu prietenii de pe Facebook. Semnează și tu petiția, pentru o viață mai bună, pentru un stil mai sănătos, pentru viitorul copiilor tăi!